Onder deze leus willen we dit jaar de werving van het Zomerwerk weer starten, want dat gun je toch niemand? Dat werk in de zomer kunnen we eigenlijk alleen doen door wat we in de winter vieren: Kerst, Gods Dabar. Zijn Woord en Daad van liefde komen samen in Zijn Zoon als Kind Jezus, geboren in Bethlehem. Gezonden om deze wereld te redden. God sprak zich metterdaad uit. Wij, als commissie Zomerwerk, wensen jullie een kerstfeest, waarin Zijn spreken en Zijn daden je weer zullen inspireren om zelf er ook op uit te gaan met Dabar. Je hebt wat te vertellen! Laat je deze winterperiode rijk zegenen, om er in de zomer op uit te gaan. (Niks mis mee trouwens, om ook deze tijd van het jaar ‘Dabar' te doen, integendeel;)).

 

Wij hebben een uitdaging voor jou, hier in Putten om het bovenstaande in de praktijk te brengen. De periodes voor D.V. de zomer van 2019 zijn inmiddels bekend:

 

  • Rusthoeve week 1: 15 juli t/m 22 juli
  • Rusthoeve week 2: 22 juli t/m 29 juli
  • Rusthoeve week 3: 29 juli t/m 5 augustus
  • Rusthoeve week 4: 5 augustus t/m 12 augustus

 

Je kunt je natuurlijk ook voor twee weken opgeven! Ben je enthousiast, dan kun je je direct opgeven! Zoek naar Camping de Rusthoeve op facebook. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en voor meer informatie kun je bij ons terecht. Of kijk op www.hervormdputten.nl/getuigen/dabar-zomerwerk.

 

Groet van de mentoren Zomerwerk,

 

Hilbert Ruiter (06-13391729) en

 

Dirma Kleijer (842512)

 

De werkgroep Zomerwerk wordt geleid door 2 mentoren. Zij zijn lid van de EC. Voor de ondersteuning van de teams is een commissie met de begeleiders gevormd. De leden van de commissie nemen de begeleiding op zich van één van de teams. Hiernaast is er een Materiaal-commissie. Deze is verantwoordelijk voor het groot (tent, caravan, voorraadketen etc.) en klein materiaal (papier etc.).

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het zomerwerk: http://wittetent.hervormdputten.nl/ en naar facebook

 

 
 
  
Close